У Београду ће од 29. марта до 30. априла бити организовано прво годишње издање фестивала „Belgrade Photo Month“ („Београдски месец фотографије“), који окупља велики број љубитеља уметности и фотографије. Организацију овог фестивала подржаће и Службени гласник, желећи притом да демонстрира још једном своју друштвену одговорност и помогне активности које пропагирају праве вредности – знање, уметност и културу.

Наиме, током наведеног трајања овог фестивала сви заинтересовани моћи ће у свим књижарама Службеног гласника да купе одабрана издања овог издавача из области уметности, и то уз попуст од 30%! Списак издања можете пронаћи ОВДЕ.

„Belgrade Photo Month“ организује се с циљем да српски фотографи и фотографије постану запаженији и да се остатку света покаже шта се дешава у Београду, али и да се у Београд доведу реномирани фотографи из других делова света. Они ће том приликом показати своје радове и говорити о својим професионалним искуствима током великог броја догађаја и радионица који се организују у оквиру овог фестивала.