Поводом предстојећег 63. МЕЂУНАРОДНОГ САЈМА КЊИГА У БЕОГРАДУ, Гласник организује низ акцијских продаја, које ће обухватити САЈАМСКЕ ПОПУСТЕ И Д0 80% за куповину бројних издања, укључујући и она која ће бити премијерно представљена на овогодишњем сајму.

У периоду ОД 4. ДО 31. ОКТОБРА 2018. велики број новијих издања из Гласникове издавачке ризнице можете купити уз ПОПУСТЕ И ДО 80%! Списак тих издања можете пронаћи ОВДЕ.

И даље је у току и Гласникова НАЈВЕЋА АКЦИЈА ИКАД, у оквиру које бројна друга, нешто старија Гласникова издања можете купити уз попуст и до 90 одсто! Ова акција траје до истека залиха тих издања, а списак који обухвата један део издања с попустом и до 90% можете погледати ОВДЕ.

Осим ових књига, ОД 18. ДО 31. ОКТОБРА 2018. сва остала Гласникова издања моћи ћете да купите уз САЈАМСКИ ПОПУСТ ОД 25%.

Приказани износи представљају редовне (прецртане) и акцијске, малопродајне цене наведених издања (с урачунатим ПДВ-ом). Акцијске понуде подразумевају продају књига по већ сниженим ценама и на њих НИЈЕ МОГУЋЕ ДОДАТНО ЗАРАЧУНАВАЊЕ редовног попуста од 25% намењеног члановима Гласниковог Клуба читалаца, нити попуста од 15% за куповину на Гласниковим сајтовима.

Искористите попусте на Гласниковом штанду у АРЕНИ ХАЛЕ 1, али и у свим Гласниковим књижарама и на Гласниковим сајтовима – www.slglasnik.com и www.klubglasnik.net.

Добро дошли!