Будући да због актуелне глобалне ситуације с корона вирусом (COVID-19), ове године у Београду неће бити одржан Међународни сајам књига у традиционалном периоду и формату, Гласник ће љубитеље својих издања обрадовати организовањем акције ГЛАСНИКОВ САЈАМ КЊИГА, од 20. октобра до 19. новембра 2020, која обухвата попусте 30–90% за куповину Гласникових издања!

Гласник и у актуелним условим настоји да своје активности издавања квалитетне литературе обавља на најбољи начин. У периоду од прошлогодишњег Међународног сајма књига у Београд до данас објављено је више од 160 издања.

Акција обухвата и ОКО 50 ВРЕДНИХ ИЗДАЊА, која могу да се купе НА ПОПУСТИМА ОД 40% ДО 90%, а која можете пронаћи на ОВОМ СПИСКУ.

Сва остала Гласникова издања, изузев оних обухваћених неким ранијим акцијским снижењима или оних чије су цене трајно снижене у претходном периоду, могу да се купе УЗ ПОПУСТ ОД 30% током трајања ове акције!

На планиране акцијске цене није могуће додатно зарачунавање попуста од 25 одсто намењеног члановима Гласниковог Клуба читалаца, нити попуста од 15 одсто за куповину на Гласниковим сајтовима.

 

Ваш Службени гласник