Међународни сајам графичке, папирне и креативне индустрије, популарна ГРАФИМА, почео је у среду, 25. септембра, и траје до 28. септембра, а на њој ће ове године учествовати и Службени гласник!

Штампарија Службеног гласника по највишим стандардима квалитета штампа и опрема књиге, часописе, уџбенике, свеске, брошуре, новине, службена гласила, каталоге, монографије, календаре, роковнике, проспекте, обрасце, позивнице, визиткарте, рекламне летке и др.

Службени гласник први у региону штампа и на HP Indigo 12000 Digital Press дигиталној машини, која, између осталог, омогућава штампу малих тиража по повољним ценама, као и реализацију варијабилне, персонализоване и мозаик штампе на максималном проширеном Б2 формату.

ГРАФИМА већ деценијама представља остварења у овим експанзивним привредним гранама, истовремено презентујући достигнућа машинске индустрије, софистициране напредне технологије, наменске ИТ, дизајнерски хардвер и софтвер, креативно-уметничке графичке жанрове... Стога је повезана с најзначајнијим привредним токовима и окупља привреднике различитих профила из земље и света.

Посетите нас на ГРАФИМИ и сазнајте све о услугама штампарије Службеног гласника.

Видимо се!