На Гласниковом званичном веб-сајту (www.slglasnik.com), као и у свим Гласниковим књижарама, широм Србије, и ове године можете купити и уџбенике за основну школу.

Понуда обухвата издања свих акредитованих издавача уџбеника, а она сада подразумева куповину-поруџбине кроз претплату. Уџбенике за своје основце стога можете обезбедити на време, претплатом на три месечене рате (мај, јун, јул), а куповином комплета уџбеника добијате и ваучер у износу од 10% вредности комплета за куповину школског прибора. попуст на куповину школског прибора.

Куповином преко званичног веб-сајта ЈП Службени гласник штедите време, јер уџбенике у сваком тренутку можете поручити и плаћање обавити са свог рачунара, електронским путем – кредитном картицом (VISA, Maestro, MasterCard).

На ове артикле НИЈЕ МОГУЋЕ ДОДАТНО ЗАРАЧУНАВАЊЕ ПОПУСТА ОД 25 ОДСТО намењеног члановима Гласниковог Клуба читалаца, нити попуста од 15 одсто предвиђеног за куповину Гласникових издања на нашим веб-сајтовима.

Искористите могућност набавке и резервације уџбеника свих акредитованих издавача, који се у основним школама користе, а по ценама које је одобрило Министарство просвете.

Са задовољством ћемо одговорити на сва ваша питања.
Телефони за контакт: +381 11 30 60 327, 30 60 393, 30 60 312.


Ваш Службени гласник