Од пoнедељка, 17. маја 2021, Гласник ће организовати нову специјалну акцијску продају књига, које ће по посебно повољним ценама, уз попусте 30‒80%, моћи да се купе само на Гласниковим веб-сајтовима и у Гласниковој outlet књижари у Цара Душана 7 (Београд).

Ова понуда, која важи искључиво на Гласниковим веб-сајтовима и у outlet књижари, обухвата око 200 издања која ће читаоци по акцијским ценама моћи да купе све до истека залиха.

Списак издања које обухвата ова понуда можете погледати ОВДЕ.

Осим наведених акција, већ неколико година траје и специјална акцијска понуда → СКРОЗ НЕВЕРОВАТНЕ ЦЕНЕ, која такође обухвата велики број Гласникових издања, која се могу купити по трајно сниженим ценама до истека залиха. Ове књиге се, међутим, за разлику од нових акција, могу пронаћи и у осталим Гласниковим књижарама.

Ова акцијска понуда односи се на куповину у Гласниковим књижарама, укључујући и е-књижаре (www.slglasnik.com и www.klubglasnik.net). На списку књига које можете купити у оквиру ове акције наведене су редовне (прецртане) и акцијске – малопродајне цене (сa урачунатим ПДВ-ом). На акцијске цене одабраних књига НИЈЕ МОГУЋЕ ДОДАТНО ЗАРАЧУНАВАЊЕ редовног попуста од 25%, намењеног члановима Гласниковог Клуба читалаца, нити попуста од 15% предвиђеног за куповину Гласникових издања на нашим порталима.

 

Ваш Службени гласник