Имајући у виду актуелне глобалне околности, изазване корона вирусом COVID 19, Гласник је решио да својe књиге учини доступнијим читаоцима и омогући им да их у периоду од 19. до 25 марта 2021. године на Гласниковим веб-сајтовима (www.slglasnik.com и www.klubglasnik.com) могу купити уз попуст од 25 одсто.

У том периоду, све Гласникове књиге, изузев оних које су већ обухваћене неким раније дефинисаним акцијским попустима или трајним снижењима, моћи ће на овим веб-сајтовима да се купе уз попуст од 25 одсто, а сви њихови купци ће, на тај, начин, у том периоду уживати редовне бенефите чланства у Гласниковом Клубу читалаца.

Цене које ће свим купцима на нашим веб-сајтовима бити обрачунате у том периоду, а на куповину књига обухваћених овом понудом, биће стога накнадно умањене за 25 одсто у односу на прву наведену цену на сајту (прецртану) која представља њену пуну, редовну малопродајну цену.

Ова понуда обухвата куповину-поруџбине искључиво на Гласниковим веб-сајтовима и акцијске цене на које НИЈЕ МОГУЋЕ додатно зарачунавање редовног попуста од 25 одсто намењеног члановима Гласниковог Клуба читалаца, нити попуста од 15 одсто за куповине на Гласниковим веб-сајтовима.

 

Ваш Службени гласник