БИБЛИОТЕКА КЊИЖЕВНИ ГЛАСНИК

Какав би то био Службени гласник а да није делом и Књижевни гласник?

Зато смо најзад закорачили у океан стваралачког језика, у подручје непосредног живота због којег поглавито и све остале књиге постоје. Дела која ће бити круна ваших библиотека, свако од њих специфично и незаобилазно, у колекцијама Гласови света, Један према један, Гласови и Сопствена соба.

Књиге су штампане у ћириличном писму.

Дела у Књижевном гласнику су штампана за вашу душу, да вас крепе, лече, уче и разбуђују, и да им се предајете, богатећи се, током целе године и заувек.

О БИБЛИОТЕЦИ
УРЕДНИЦИ БИБЛИОТЕКЕ
Петар В. Арбутина, Наташа Марковић, Никола Вујчић, Миoдраг Раичевић, Маја Живковић, Гордана Милосављевић Стојановић, Татјана Чомић, Гојко Тешић, Јовица Аћин, Горан Петровић, Бранко Кукић
Затвори
Колекција ГЛАСОВИ

УРЕДНИЦИ: Петар В. Арбутина, Миодраг Раичевић, Никола Вујчић, Гојко Тешић, Јовица Аћин, Горан Петровић, Владимир Кецмановић


Нова дела домаћих писаца, познатих и непознатих! Откривамо за вас ауторе без чијих песама, прича, романа, не бисмо знали ко смо и који је наш језик, јер артикулишући сопствену културу наш живот поприма достојанство људског света.

ЛЕТО
ЛЕТО
Душан Микља
прво издање, 2013, 13,5 х 20 цм, 251 стр., броширан повез, ћирилица,
ISBN 978-86-519-1792-2
990,00 РСД
842,00 РСД

Роман угледног публицисте, новинара и драмског писца је топла породична прича у којој се слави љубав и присност међу члановима породице. Укратко, радња се одвија на летовању током кога деда са унукама истражује историју Боке Которске у време Римског царства, са жељом да им надокнади пропуштено знање о античкој историји. Роман има више нивоа читања и аутор је успео да кроз занимљив заплет пренесе педагошке поуке и поруке које нису сувопарни трактат, већ узбудљиво укомпонован трилер, пријемчив за читање како младима, тако и одраслој читалачкој публици.

Comodo Verified by VISA MasterCard SecureCode Banca Intesa Beograd
©2009 - 2019 — Службени гласник РС