БИБЛИОТЕКА УМЕТНОСТ И КУЛТУРА

Уметност и култура је жанровски и поетички најбогатија библиотека Службеног гласника. Иако све Гласникове књиге посредно припадају овој библиотеци, она је окренута ка истраживању традиционалних имодерних, апострофирању актуелних и препознавању нових тенденцији у уметности и култури. Оригинални ауторски и уреднички приступ, избор тема и дела, провокативност и иновативност, отварање нових перспектива писања и читања само су неке од карактеристика које ову библиотеку чине јединственом не само унутар српског говорног подручја, већ и шире.

Уметност и култура
Уметност и култура
О БИБЛИОТЕЦИ
УРЕДНИЦИ БИБЛИОТЕКЕ
Петар В. Арбутина, Никола Вујчић, Гордана Милосављевић Стојановић, Миодраг Раичевић, Наташа Марковић, Милка Зјачић Аврамовић, Маја Живковић, Татјана Чомић, Гојко Тешић, Бранко Кукић, Владимир Кецмановић, Александар Гаталица
Затвори
Едиција КЊИГАОНИЦА

УРЕДНИК: Весна Смиљанић Рангелов


Намењена је родитељима с негованом читалачком навиком, коју не подмирују издања типа приручника „Како да...“. За храбре родитеље који преиспитују стварност, поштују уметност и схватају значај културе у одрастању своје деце. Речју – за културне родитеље.

САМОСТАЛНО ДЕТЕ ИЛИ КАКО ДА ПОСТАНЕТЕ „ЛЕЊА“ МАМА
САМОСТАЛНО ДЕТЕ ИЛИ КАКО ДА ПОСТАНЕТЕ „ЛЕЊА“ МАМА
Ана Бикова
превела Весна Смиљанић Рангелов, друго издање, 2019, 16 х 20 цм, 256 стр., броширан повез, ћирилица
ISBN 978-86-519-2165-3
880,00 РСД
616,00 РСД

Самосталност детета и презаштићивање деце две су велике теме које се не тичу само родитеља већ, будући да се кроз поље родитељства преламају савремене идеолошке и у ширем смислу политичке тенденције – теме су које се тичу свих нас, односно друштва у целини.

Дечји и породични психолог, Ана Бикова предлаже свој поглед на ова питања. Да би дете постало самостално, потребни су услови. Ако му се увек и у свему помаже, показује како тачно треба нешто урадити и непрестано дају савети – оно никад ништа неће научити да ради само. Зато је потребно повремено укључивати „лењу“ маму уз свест о томе да је то у интересу детета.

Уз сва друга неупитна дечја права, имајте на уму: ДЕТЕ ИМА ПРАВО ДА НЕ РАДИТЕ СВЕ УМЕСТО ЊЕГА, ДЕТЕ ИМА ПРАВО ДА ИЗВРШАВА СВОЈЕ ОБАВЕЗЕ.

Comodo Verified by VISA MasterCard SecureCode Banca Intesa Beograd
©2009 - 2020 — Службени гласник РС