БИБЛИОТЕКА УМЕТНОСТ И КУЛТУРА

Уметност и култура је жанровски и поетички најбогатија библиотека Службеног гласника. Иако све Гласникове књиге посредно припадају овој библиотеци, она је окренута ка истраживању традиционалних имодерних, апострофирању актуелних и препознавању нових тенденцији у уметности и култури. Оригинални ауторски и уреднички приступ, избор тема и дела, провокативност и иновативност, отварање нових перспектива писања и читања само су неке од карактеристика које ову библиотеку чине јединственом не само унутар српског говорног подручја, већ и шире.

Уметност и култура
Уметност и култура
О БИБЛИОТЕЦИ
УРЕДНИЦИ БИБЛИОТЕКЕ
Петар В. Арбутина, Никола Вујчић, Гордана Милосављевић Стојановић, Милка Зјачић Аврамовић, Маја Живковић, Татјана Чомић, Гојко Тешић, Бранко Кукић, Владимир Кецмановић, Александар Гаталица, Весна Смиљанић Рангелов / Ранији уредници: Јовица Аћин, Миодраг Раичевић, Наташа Марковић
Затвори
Едиција ОКО УМЕТНОСТИ

УРЕДНИК: Бранко Кукић


Едиција садржи, пре свега, књиге о ликовној уметности које су писане лако и разумљиво за шири круг читалаца, али документовано и са идејом да се најкомпликованије поруке могу изразити једноставним језиком и јасном и духовитом мисли.

СЕЋАЊА ИЗ МОГ ЖИВОТА
Ђорђо де Кирико
превео Милан Комненић, прво издање, 2009, 12 х 19,5 цм, 263 стр, броширан повез, латиница
ISBN 978-86-519-0058-0
842,00 РСД
220,00 РСД
Comodo Verified by VISA MasterCard SecureCode Banca Intesa Beograd
©2009 - 2023 — Службени гласник РС