БИБЛИОТЕКА КЊИЖЕВНИ ГЛАСНИК

Какав би то био Службени гласник а да није делом и Књижевни гласник?

Зато смо најзад закорачили у океан стваралачког језика, у подручје непосредног живота због којег поглавито и све остале књиге постоје. Дела која ће бити круна ваших библиотека, свако од њих специфично и незаобилазно, у колекцијама Гласови света, Један према један, Гласови и Сопствена соба.

Књиге су штампане у ћириличном писму.

Дела у Књижевном гласнику су штампана за вашу душу, да вас крепе, лече, уче и разбуђују, и да им се предајете, богатећи се, током целе године и заувек.

О БИБЛИОТЕЦИ
УРЕДНИЦИ БИБЛИОТЕКЕ
Петар В. Арбутина, Наташа Марковић, Никола Вујчић, Миoдраг Раичевић, Маја Живковић, Гордана Милосављевић Стојановић, Татјана Чомић, Гојко Тешић, Јовица Аћин, Горан Петровић, Бранко Кукић
Затвори

АМЕРИКА НОАР
АМЕРИКА НОАР
уредник Џони Темпл
превеo Милан Ђурић, прво издање, 2019, 14 x 20,5 цм, 678 стр., броширан повез, латиница
ISBN 978-86-519-2135-6
1.485,00 РСД
1.039,50 РСД

Антологијски избор америчког ноара више од шестсто аутора, из четрдесет књига!

Прича као јединствен књижевни жанр враћа се у фокус читалачког интересовања управо кроз ноар – односно крими и трилер жанр. Њујоршки издавач до сада је објавио 59 књига ноара, од којих је 40 посвећено градовима у Северној Америци. У овом избору заступљена је најмање по једна прича из свих 40 књига, стварајући јединствену ноар мапу Америке. Уредник америчког издања Америка ноара каже да једини аутор с његове листе писаца које желео да укључи у антологију чији рад није овде заступљен јесте онај коме дословно није успео да уђе у траг, што су околности које се потпуно уклапају у дух серијала Ноар.

Comodo Verified by VISA MasterCard SecureCode Banca Intesa Beograd
©2009 - 2020 — Службени гласник РС