БИБЛИОТЕКА LEXIS

Библиотека LEXIS обухвата широк спектар лексикографских и монографских издања: од речника, преко тематских и општих лексикона и енциклопедија, до научних и есејистичких радова, савремених и историјских, не само из домена лексикографије већ и из различитих области културе и науке, посебно науке о језику и језичке праксе.

Лексис
О БИБЛИОТЕЦИ
УРЕДНИЦИ БИБЛИОТЕКЕ
Борисав Челиковић
Затвори
РЕЧНИЦИ И ЕНЦИКЛОПЕДИЈЕ
Градимо ли културу сећања и знања о себи? Познајемо ли градове Србије?

Остали уредници: Милојко Кнежевић, Миливоје Стефановић, Светлана Гавриловић.


ЛЕКСИКОН ЉУБАВИ И СЕКСУАЛНОСТИ
ЛЕКСИКОН ЉУБАВИ И СЕКСУАЛНОСТИ
Љубомир Ерић
прво издање, 2017, 19 x 26 цм, 413 стр., тврд повез, латиница
ISBN 978-86-519-0273-7
2.970,00 РСД
2.228,00 РСД

Лексикон љубави и сексуалности садржи око 2000 појмова. Писан је у духу и традицији психоанализе и психодинамичке психијатрије, а заснован на вишедеценијском психотерапијском раду са особама које су у сфери љубави и сексуалности испољавали проблеме, сметње, поремећаје и обољења. Особе које не могу да воле не могу да нађу задовољство и срећу у сексуалном животу. И супротно, сексуални живот без љубави скоро да је немогућ. Људима је потребна љубав да би могли себи и свету да прикажу природу своје сексуалности и њене могућности.

Поред тематских одредница, Лексикон нуди краће биографије најпознатијих светских лекара, психолога и других стручњака који су дали допринос развоју и напретку психологије сексуалности.

Verified by VISA MasterCard SecureCode Banca Intesa Beograd
©2009 - 2018 — Службени гласник РС