БИБЛИОТЕКА КЊИЖЕВНИ ГЛАСНИК

Какав би то био Службени гласник а да није делом и Књижевни гласник?

Зато смо најзад закорачили у океан стваралачког језика, у подручје непосредног живота због којег поглавито и све остале књиге постоје. Дела која ће бити круна ваших библиотека, свако од њих специфично и незаобилазно, у колекцијама Гласови света, Један према један, Гласови и Сопствена соба.

Књиге су штампане у ћириличном писму.

Дела у Књижевном гласнику су штампана за вашу душу, да вас крепе, лече, уче и разбуђују, и да им се предајете, богатећи се, током целе године и заувек.

О БИБЛИОТЕЦИ
УРЕДНИЦИ БИБЛИОТЕКЕ
Петар В. Арбутина, Наташа Марковић, Никола Вујчић, Миoдраг Раичевић, Маја Живковић, Гордана Милосављевић Стојановић, Татјана Чомић, Гојко Тешић, Јовица Аћин, Горан Петровић, Бранко Кукић
Затвори
Колекција КЉУЧ ОД КУЋЕ

УРЕДНИЦИ: Миодраг Раичевић


НЕ УБИТИ ПТИЦУ ДРОЗДА
НЕ УБИТИ ПТИЦУ ДРОЗДА
Бранислав Петровић
приредио Миодраг Раичевић, друго издање, 2019, 17 х 22 цм, 520 стр., броширан повез, ћирилица
ISBN 978-86-519-2215-5
1.100,00 РСД
935,00 РСД

У књизи Не убити птицу дрозда сабрани су текстови Бране Петровића, објављивани у новинама и часописима у периоду од скоро пола века.

Књига намењена уживаоцима опијума званог књижевност.

БРАНА ПЕТРОВИЋ!

Биограф дворских луда задужених за народне послове, фолософ са великим словом на почетку и крају, шахиста коме краљица никад није допала ропства, несаломиви партизановац, када је требало, био је оно најлепше – дете у нама.

Толико је о свему бринуо тај човек, да ти просто буде жао што није постао неки мирнодопски Наполеон. А имао је ту висину. И преглед ситуације, као Бобек.

Comodo Verified by VISA MasterCard SecureCode Banca Intesa Beograd
©2009 - 2020 — Службени гласник РС