БИБЛИОТЕКА УМЕТНОСТ И КУЛТУРА

Уметност и култура је жанровски и поетички најбогатија библиотека Службеног гласника. Иако све Гласникове књиге посредно припадају овој библиотеци, она је окренута ка истраживању традиционалних имодерних, апострофирању актуелних и препознавању нових тенденцији у уметности и култури. Оригинални ауторски и уреднички приступ, избор тема и дела, провокативност и иновативност, отварање нових перспектива писања и читања само су неке од карактеристика које ову библиотеку чине јединственом не само унутар српског говорног подручја, већ и шире.

Уметност и култура
Уметност и култура
О БИБЛИОТЕЦИ
УРЕДНИЦИ БИБЛИОТЕКЕ
Петар В. Арбутина, Никола Вујчић, Гордана Милосављевић Стојановић, Миодраг Раичевић, Наташа Марковић, Милка Зјачић Аврамовић, Маја Живковић, Татјана Чомић, Гојко Тешић, Бранко Кукић, Владимир Кецмановић, Александар Гаталица
Затвори
Колекција УМЕТНОСТ У ГАСТРОНОМИЈИ

УРЕДНИЦА: Милка Зјачић АврамовићФРИДИНЕ ФИЈЕСТЕ
ФРИДИНЕ ФИЈЕСТЕ
Гвадалупе Ривера, Коле Мари-Пјер
превео Никола Крзнарић, прво издање, 2017, 20 х 24 цм, 236 стр., броширан повез, латиница
ISBN 978-86-519-0508-0
1.760,00 РСД
1.320,00 РСД

Дивна сећања на живот Фриде Кало и Дијега Ривере у Плавој кући.
У књизи се налазе старе црно-беле породичне фотографије, више од 100 рецепата за јела која је Фрида волела да припрема, илустрације тих рецепата, као и фотографије мртвих природа које су инспирисане Фридиним сликама, што све заједно чини ову књигу снажном, узбудљивом и инспиративном, каква је била и Фрида.

Verified by VISA MasterCard SecureCode Banca Intesa Beograd
©2009 - 2018 — Службени гласник РС