ПОСЕБНА ИЗДАЊА

Библиотека Посебна издања
Посебна издања
О БИБЛИОТЕЦИ
УРЕДНИЦИ БИБЛИОТЕКЕ
Петар В. Арбутина, Никола Вујчић, Милка Зјачић Аврамовић, Јово Вукелић, Маја Живковић, Милољуб Албијанић
Затвори
ПОСЕБНА ИЗДАЊА

УРЕДНИЦИ: Петар В. Арбутина, Никола Вујчић, Гордана Милосављевић Стојановић, Милка Зјачић Аврамовић, Јово Вукелић, Маја Живковић, Милољуб АлбијанићКАРИЈЕРОЛОГИЈА
КАРИЈЕРОЛОГИЈА
Правни, емоционални и социјални оквир професионалног успеха
Олга Вучковић Кићановић
друго издање, 2017, 14 х 20 цм, 292 стр., броширан повез, латиница
ISBN 978-86-519-2044-1
770,00 РСД
655,00 РСД

Књига спада у штиво које треба да познаје свако ко се бави индустријским односима, јавном комуникацијом, процесима управљања и друштвено одговорним пословањем, тј. свако ко жели да ради на себи и стекне самопоуздање и креативост.
Др Зоран Стојиљковић, Факулет политичких наука

КАРИЈЕРОЛОГИЈА је потребна на полици сваког менаџера и предузетника. Теме које су покривене важне су за добро управљање организацијом.
Срђан Јанићијевић, оснивач Мокрогоске школе менаџмента

Књига је корпоративни буквар... И ако сте прочитали сву литературу на тему лидерства, менаџмента, корпоратине културе и свих облика интелигенције, бићете импресионирани једноставним, а свеобуватним приступом којим су приказани све аспекти корпоративног света.
Наташа Стаменковић, директор сектора љуских ресурса Нафтне индустрије Србије

Заборавите све књиге које сте прочитали на тему успеха. КАРИЈЕРОЛИГИЈА је најпрактичнија и најкориснија књига на тему истинског и трајног развоја. Постављени су нови стандарди.
Мара Ердељ, председница Самосталног синдиката у банкама Србије БОФОС

Порука књиге је животни мото ауторке, сачуван од приправничких дана у канцеларији ФИЛА, до данас, кад је успешна и остварена жена: нема нерешивих проблема, него само проблема који се не решавају.
Тома Фила, адвокат

На вешт, темељан,а непретенциозан начин, спојене су наизглед неспојиве области – право, емоционални односи и социјални контекст одвијања рада. Како, препустио бих читаоцу да сам сазна и процени. Препричавање овог дела не може да дочара његову занимљивост и квалитет.
Др Сенад Јашаревић, Правни факултет Универзитета у Новом Саду

Comodo Verified by VISA MasterCard SecureCode Banca Intesa Beograd
©2009 - 2020 — Службени гласник РС