ПРАВНА БИБЛИОТЕКА

Правда се правом установљава, али право се не може користити ако се не познаје. Руковођени просветитељском мисијом очувања правне традиције и уздизања правне културе, својим читаоцима подарили смо издања у којима се откривају значење и смисао права и правде.

Правна библиотека обухвата разнородне гране права и испуњава очекивања корисника различитих правних занимања. Премда се водећи правни стручњаци потписују као наши аутори, Службени гласник је окупио и младе сараднике који ће новим пројектима тек обрадовати правну јавност.

Значајну целину у оквиру Библиотеке чине саиздања са угледним факултетима и институцијама: Правним факултетом Универзитета у Београду, Правним факултетом Универзитета Унион, Уставним судом, министарствима Владе Републике Србије... – уџбеници, монографије, зборници и др.

Правна библиотека_о библиотеци
Правна библиотека
О БИБЛИОТЕЦИ
УРЕДНИЦИ БИБЛИОТЕКЕ
Мијодраг Радојевић, Јовица Тркуља, Танасије Маринковић (од јануара 2012. до фебруара 2013)
Затвори
ПРАВНА БИБЛИОТЕКА — Посебна издања

УРЕДНИЦИ: Мијодраг Радојевић, Јовица Тркуља, Танасије Маринковић (од јануара 2012. до фебруара 2013)


У овој едицији се штампају појединачна издања која имају посебан научни и друштвени значај. Намењена су широком кругу читалаца, сарадника и истраживача из различитих области.


СУДСКА СТОМАТОЛОГИЈА
СУДСКА СТОМАТОЛОГИЈА
Правни и медицински аспекти
уредник Срећко Селаковић
саиздаваштво са Правним факултетом Универзитета у Новом Саду, прво издање, 2013, 17 х 24 цм, 396 стр., броширан повез, латиница
ISBN 978-86-519-1617-8
1.870,00 РСД
1.590,00 РСД

У овој књизи су обрађена релевантна правна и медицинска питања у вези са судско-стоматолошким вештачењем (однос права и стоматологије, правни положај стоматолога с посебном анализом његовог положаја као сведока и вештака у судским поступцима, доказни материјал за стоматолошку судску документацију, методе идентификације у судској стоматологији, вештачење у стоматологији, пракса у судској стоматологији и документација у имплантологији). Издање је богато илустровано великим бројем прилога.

Verified by VISA MasterCard SecureCode Banca Intesa Beograd
©2009 - 2018 — Службени гласник РС