БИБЛИОТЕКА УМЕТНОСТ И КУЛТУРА

Уметност и култура је жанровски и поетички најбогатија библиотека Службеног гласника. Иако све Гласникове књиге посредно припадају овој библиотеци, она је окренута ка истраживању традиционалних имодерних, апострофирању актуелних и препознавању нових тенденцији у уметности и култури. Оригинални ауторски и уреднички приступ, избор тема и дела, провокативност и иновативност, отварање нових перспектива писања и читања само су неке од карактеристика које ову библиотеку чине јединственом не само унутар српског говорног подручја, већ и шире.

Уметност и култура
Уметност и култура
О БИБЛИОТЕЦИ
УРЕДНИЦИ БИБЛИОТЕКЕ
Петар В. Арбутина, Никола Вујчић, Гордана Милосављевић Стојановић, Миодраг Раичевић, Наташа Марковић, Милка Зјачић Аврамовић, Маја Живковић, Татјана Чомић, Гојко Тешић, Бранко Кукић, Владимир Кецмановић, Александар Гаталица
Затвори
Колекција ТРАГОВИ

УРЕДНИК: Јовица Аћин


Окупља појединачна издања у распону од уметничких монографија до специфичне документаристике. Та дела се могу налазити у свакој библиотеци, могу бити сврстана у сваку колекцију и зато стоје за себе и за нас, па куда год и за чим год да се машите – она су ту. Позивају вас, па ако им се одазовете – нећете промашити.

ПИСМА МИЛЕНИ
ПИСМА МИЛЕНИ
Франц Кафка
превео Јовица Аћин, треће издање, 2019, 12 х 20 цм, 360 стр., броширан повез, латиница
ISBN 978-86-519-0672-8
924,00 РСД

Најпотпуније издање до данас!

Нецензурисана и по аутентичном редоследу сређена најнапетија љубавна преписка на свету!

У рукама вам је такорећи љубавни роман који је и више од сваког романа, написан у виду драматичног низа Кафкиних писама Милени Јесенској. То је голи Кафка, мада усред гомиле обучених. Узбудљив документ неупоредиве страсти, безданости и бола. Први пут ово изванредно епистоларно дело живота имате у данас најцеловитијој и, по редоследу писама, веродостојној верзији. И тек сад истински блиста, с никад преведеним писмима и искључиваним деловима писама.

У рукама вам је неодољиво дело живота и писања у изворном сјају, за вечност.

Comodo Verified by VISA MasterCard SecureCode Banca Intesa Beograd
©2009 - 2020 — Службени гласник РС