ТФТ
Магазин за театар, филм и телевизију

ТФТ 10
ТФТ 10
ЧАСОПИС ЗА ТЕАТАР, ФИЛМ И ТЕЛЕВИЗИЈУ
БРОЈ 10
броширан повез, латиница, 20 х 27 цм, 2011, 128 стр.
ISSN 1821-0120
110,00 РСД
94,00 РСД

Добитник I награде за најбољи часопис на Сајму књига у Сарајеву 2011!

У 10. јубиларном броју часописа ТФТ можете прочитати текстове:

Од апсурда до револта Зоранa Ђерићa, Први Хамлет у слободи Бошка Милина, Србија ад портас Љиљане Јеринић, У раљама комедије Предрага Перишића. О хорор серијама пише Драган Јовићевић а Мали час историје повјести држи Оливера Милошевић

Александра Шипетић пише о Јелисавети Секи Саблић – комедија на сцени драма у срцу, а Вида Басара текст Погрешан почетак а можете прочитати и одломак из сценарија за играни филм Парада Срђана Драгојевића.

Маша Стокић пише о Магији немогућег а мр Спасоје Ж. Миловановић из драматуршке белешке Пут око света у 100 м², Ана Јанковић Пиљић – И жена, и пиштољ, и резанци а ла жанг јимоу. Владимир Јевтовић пише текст Публика а Марина Мађарев ЗКМ у ЈДП.

О Спилберговом ЕТ ванземаљцупријатељство које траје пише Зоран Пановић док Бранка Оташевић Прошлост у причи Реконструкција епохе између научног документаризма, романсиране историје и документарне фикције.

Златко Паковић у новом броју пише о Српској транзицији на филму а Раде Пантић Спасавање редова Рајана и носталгија за Другим светским ратом.

Саша Радојевић пише о Филмским губитницима у српском неолиберализму Заједно и Тилва Рош а Петар Тончић о Желимиру Жилнику.

Comodo Verified by VISA MasterCard SecureCode Banca Intesa Beograd
©2009 - 2020 — Службени гласник РС