БИБЛИОТЕКА КЊИЖЕВНИ ГЛАСНИК

Какав би то био Службени гласник а да није делом и Књижевни гласник?

Зато смо најзад закорачили у океан стваралачког језика, у подручје непосредног живота због којег поглавито и све остале књиге постоје. Дела која ће бити круна ваших библиотека, свако од њих специфично и незаобилазно, у колекцијама Гласови света, Један према један, Гласови, Сопствена соба, Делта, Нови Декамерон, Кључ од куће и Ноар.

Дела у Књижевном гласнику су штампана за вашу душу, да вас крепе, лече, уче и разбуђују, и да им се предајете, богатећи се, током целе године и заувек.

О БИБЛИОТЕЦИ
УРЕДНИЦИ БИБЛИОТЕКЕ
Петар В. Арбутина, Никола Вујчић, Маја Живковић, Гордана Милосављевић Стојановић, Татјана Чомић, Гојко Тешић, Бранко Кукић, Златица Ђокић Катанић / Ранији уредници: Јовица Аћин, Миoдраг Раичевић, Горан Петровић, Наташа Марковић
Затвори
Колекција КЉУЧ ОД КУЋЕ

Уређивао: Миодраг Раичевић


НЕ УБИТИ ПТИЦУ ДРОЗДА
НЕ УБИТИ ПТИЦУ ДРОЗДА
Бранислав Петровић
приредио Миодраг Раичевић, друго издање, 2019, 17 х 22 цм, 520 стр., броширан повез, ћирилица
ISBN 978-86-519-2215-5
1.100,00 РСД
1.045,00 РСД

У књизи Не убити птицу дрозда сабрани су текстови Бране Петровића, објављивани у новинама и часописима у периоду од скоро пола века.

Књига намењена уживаоцима опијума званог књижевност.

БРАНА ПЕТРОВИЋ!

Биограф дворских луда задужених за народне послове, фолософ са великим словом на почетку и крају, шахиста коме краљица никад није допала ропства, несаломиви партизановац, када је требало, био је оно најлепше – дете у нама.

Толико је о свему бринуо тај човек, да ти просто буде жао што није постао неки мирнодопски Наполеон. А имао је ту висину. И преглед ситуације, као Бобек.

Comodo Verified by VISA MasterCard SecureCode Banca Intesa Beograd
©2009 - 2024 — Службени гласник РС