ПОСЕБНА ИЗДАЊА

Библиотека Посебна издања
Посебна издања
О БИБЛИОТЕЦИ
УРЕДНИЦИ БИБЛИОТЕКЕ
Петар В. Арбутина, Никола Вујчић, Милка Зјачић Аврамовић, Маја Живковић, Милољуб Албијанић / Ранији уредници: Јово Вукелић
Затвори
ПОСЕБНА ИЗДАЊА

УРЕДНИЦИ: Петар В. Арбутина, Никола Вујчић, Гордана Милосављевић Стојановић, Милка Зјачић Аврамовић, Маја Живковић, Милољуб Албијанић


Ранији уредници: Јово Вукелић

ПСИХОТЕРАПИЈА
ПСИХОТЕРАПИЈА
Најстарији и увек актуелни начин лечења
Љубомир Ерић
прво издање, 2021, 15 x 22 цм, 404 стр., броширан повез, латиница
ISBN 978-86-519-2697-9
2.310,00 РСД
1.964,00 РСД

Психотерапија је метод психолошког лечења или мењања речима и разговором, који је смислен и има своју структуру, законитости и правила.

Њени циљеви су пуно изражавање, истраживање и разумевање психичког живота људи. То подразумева могућност саморазумевања, емоционалног раста и трајних промена понашања и особина личности особе која се одлучује да искористи добробити психотерапије.

Оно о чему могу да разговарају клијент и психотерапеут може да буде било које људско искуство, било које осећање, било која од бескрајно разноликих творевина снова и фантазије. Психотерапеут има велику привилегију да учествује у истраживању најдубљих животних вредности – страхова, нада и чежњи, радости и туге, да разуме оно најузвишеније, најупорније и најнежније у људима, а се је то део напора да дође до што успешнијих решења проблема живљења и што потпунијег остваривања потенцијала и капацитета особе која му се обраћа за помоћ.

Comodo Verified by VISA MasterCard SecureCode Banca Intesa Beograd
©2009 - 2021 — Службени гласник РС