БИБЛИОТЕКА УМЕТНОСТ И КУЛТУРА

Уметност и култура је жанровски и поетички најбогатија библиотека Службеног гласника. Иако све Гласникове књиге посредно припадају овој библиотеци, она је окренута ка истраживању традиционалних имодерних, апострофирању актуелних и препознавању нових тенденцији у уметности и култури. Оригинални ауторски и уреднички приступ, избор тема и дела, провокативност и иновативност, отварање нових перспектива писања и читања само су неке од карактеристика које ову библиотеку чине јединственом не само унутар српског говорног подручја, већ и шире.

Уметност и култура
Уметност и култура
О БИБЛИОТЕЦИ
УРЕДНИЦИ БИБЛИОТЕКЕ
Петар В. Арбутина, Никола Вујчић, Гордана Милосављевић Стојановић, Милка Зјачић Аврамовић, Маја Живковић, Татјана Чомић, Гојко Тешић, Бранко Кукић, Владимир Кецмановић, Александар Гаталица, Весна Смиљанић Рангелов / Ранији уредници: Јовица Аћин, Миодраг Раичевић, Наташа Марковић
Затвори
Колекција АЗБУЧНИ РЕД

Уређивао: Горан Петровић



ШАЗБУКА
ШАЗБУКА
Књига Г
аутор текста - Раде Танасијевић, илустровао - Лука Тилингер
прво издање, 2021, 14,5 х 20 цм, 156 стр., тврд повез, ћирилица
ISBN 978-86-519-2747-1
1.540,00 РСД
1.463,00 РСД

Ако знате азбуку, одлично!

Шумар Шуме и његова сестричина Верица одвешће вас на шумовито, азбуковито место. Ако не знате азбуку, ништа зато – ово двоје прошетаће са вама шареном, мирисном и цвркутавом азбуком, а зна се да се ствари у боји уче лакше од безбојних, да се оног што мирише сећамо дуже од оног што смр..., овај, што мириса нема, а да се оно што цвркуће не заборавља, за разлику од онога што ни да писне, а само вреба прилику да шмугне из главе.
Ко са Шумом уме – тај и свет разуме!

Comodo Verified by VISA MasterCard SecureCode Banca Intesa Beograd
©2009 - 2024 — Службени гласник РС