УЏБЕНИЦИ

Уџбеници за основну школу
Уџбеници за основну школу
О БИБЛИОТЕЦИ
УРЕДНИЦИ БИБЛИОТЕКЕ
Издања акредитованих издавача уџбеника
Затвори
Биологија
Биологија
„Биологија 8”, радна свеска за осми разред основне школе
Издавач: КЛЕТ, Издавачева шифра: 1810805-1, Формат: A4, Броширан, 102 стр.
ISBN 978-86-7762-576-4
410,00 РСД
БИОЛОГИЈА - уџбеник за осми разред основне школе
Издавач: Завод за уџбенике, Издавачева шифра: 18330, Формат: A4, Броширан, 215 стр.
ISBN 978-86-1717-824-4
827,20 РСД
РАДНА СВЕСКА ЗА БИОЛОГИЈУ - за осми разред основне школе
Издавач: Завод за уџбенике, Издавачева шифра: 18334, Формат: A4, Броширан, 103 стр.
ISBN 978-86-1718-277-7
675,40 РСД
„Биологија 8”, радна свеска уз уџбеник биологије за осми разред основне школе
Издавач: Нови Логос, Издавачева шифра: 9788661092091, Формат: A4, Броширан, 147 стр.
ISBN 978-86-6109-209-1
490,00 РСД
Verified by VISA MasterCard SecureCode Banca Intesa Beograd
©2009 - 2018 — Службени гласник РС