Од маја 2016. на Гласниковим порталима www.slglasnik.com и www.klubglasnik.net можете куповати Гласникова издања уз попуст од 15 одсто!

Реч је о куповини по ценама нижим од редовних за оне који Гласникова издања купују на нашим порталима. Овај попуст се не односи на издања која се продају у оквиру акцијских понуда или на она која имају трајно снижене цене, нити се на ове цене додатно зарачунава попуст од 25 одсто намењен члановима Гласниковог Клуба читалаца. Попуст од 15 одсто за куповине на Гласниковим порталима се не зарачунавају ни када је реч о ценама уџбеника за основну школу акредитованих издавача који се од сада могу купити и на Гласниковом званичном сајту.

Поводом Дана заљубљених и Осмог марта, Гласник и ове године, у периоду од 9. фебруара до 20. марта 2017, организује специјалну акцију МЕСЕЦ ЉУБАВИ:  1 + 1 = ПАР, у оквиру које ћете комплете Гласникових издања, али и одређена појединачна издања, моћи да купите по изузетно повољним ценама. Више детаља о комплетима и издањима који су у понуди можете погледати ОВДЕ.

Од марта 2016. у току је и специјална акција у оквиру које одређена Гласникова издања можете купити по посебно повољним ценама!
Акција траје до истека залиха издања које ће се у оквиру ње продавати, а више детаља о понуди можете погледати ОВДЕ.

Осим ових књига, током фебруара 2017. уз попуст од 30 одсто можете купити и ГЛЕ! Бедекер једног лакомисленог Канта Ласлa БлашковићaГласникову књигу месеца!

По трајно сниженим ценама можете купити и ЈАВНОТУЖИЛАЧКИ РОКОВНИК 2016, СУДСКО-АДВОКАТСКИ РОКОВНИК 2016 (стандардно издање, тврд повез) и СУДСКО-АДВОКАТСКИ РОКОВНИК 2016 (џепно издање, тврд повез).

Наведене акцијске понуде обухватају куповину у Гласниковим књижарама, укључујући и е-књижаре (www.slglasnik.com и www.klubglasnik.net). У списковима који садрже књиге које можете купити у оквиру акција, наведене су редовне (прецртане) и акцијске, малопродајне цене књига (с урачунатим ПДВ-ом). Акцијска понуда подразумева продају по наведеним, сниженим ценама, на које НИЈЕ МОГУЋЕ додатно зарачунавање попуста од 25 одсто намењеног члановима Гласниковог Клуба читалаца, нити попуст од 15 одсто за куповине на Гласниковим порталима.