Поводом предстојећег 63. МЕЂУНАРОДНОГ САЈМА КЊИГА У БЕОГРАДУ, Гласник организује низ акцијских продаја, које ће обухватити САЈАМСКЕ ПОПУСТЕ И Д0 80% за куповину бројних издања, укључујући и она која ће бити премијерно представљена на овогодишњем сајму.

У периоду ОД 4. ДО 31. ОКТОБРА 2018. велики број новијих издања из Гласникове издавачке ризнице можете купити уз ПОПУСТЕ И ДО 80%! Списак тих издања можете пронаћи ОВДЕ.

Од марта 2017. Гласник организује НАЈВЕЋУ АКЦИЈУ ИКАД, у оквиру које можете да купите бројна вредна Гласникова издања по изузетно повољним ценама – уз попуст и до 90 одсто! Акција траје до истека залиха тих издања, а списак који обухвата један део издања које се продају уз попусте и до 90% можете погледати ОВДЕ.

Осим ових књига, ОД 18. ДО 31. ОКТОБРА 2018. сва остала Гласникова издања моћи ћете да купите уз САЈАМСКИ ПОПУСТ ОД 25%.

У току је и даље специјална акција „Најлепши поклони по најповољнијим ценама!“ У понуди се налазе комплети вредних издања, a понуда траје до истека њихових залиха. Понуду можете погледати ОВДЕ.

Током октобра 2018. уз попуст од 30 одсто можете купити књигу ЦРВЕНА ФАРБАНА КОСА Коста Мурселас, Гласникову књигу месеца.

На Гласниковим веб-сајтовима www.slglasnik.com и www.klubglasnik.net можете куповати и сва остала Гласникова издања уз попуст од 15 одсто! Такве цене су на сајтовима наведене испод редовних (пуних) цена. Овај попуст се не односи на издања која се продају у оквиру акцијских понуда или на она која имају трајно снижене цене, нити се на ове цене додатно зарачунава попуст од 25 одсто намењен члановима Гласниковог Клуба читалаца. Попуст од 15 одсто за куповине на Гласниковим сајтовима се не зарачунава ни кад је реч о ценама уџбеника акредитованих издавача који се могу купити и на Гласниковом званичном сајту.

Наведене акцијске понуде обухватају куповину у Гласниковим књижарама, укључујући и е-књижаре (www.slglasnik.com и www.klubglasnik.net). У списковима који садрже књиге које можете купити у оквиру акција, наведене су редовне (прецртане) и акцијске, малопродајне цене књига (с урачунатим ПДВ-ом). Акцијска понуда подразумева продају по наведеним, сниженим ценама, на које НИЈЕ МОГУЋЕ додатно зарачунавање попуста од 25 одсто намењеног члановима Гласниковог Клуба читалаца, нити попуст од 15 одсто за куповине на Гласниковим порталима.

Правило о зарачунавању поштарине и услову за бесплатну испоруку књига такође се не примењује код куповине књига које се могу купити у оквиру акцијских понуда и снижења. Тачније, за књиге које су на акцији НЕ ВАЖИ:

-   Правило да је за куповину више од 10 примерака, преко портала ЈП Службени гласник, достава бесплатна.
-   Правило да је бесплатан превоз књига до кућне адресе, у Београду и ван Београда, за више пакета купљених у малопродаји или велепродаји.
-   Правило да је бесплатна достава за вирманску куповину у велепродаји.


Унапред Вам захваљујемо на разумевању.