На Гласниковим интернет сајтовима www.slglasnik.com и www.klubglasnik.com можете куповати Гласникова издања уз попуст од 15 одсто

Такве цене су на сајтовима наведене испод редовних (пуних) цена. Овај попуст се не односи на издања која се продају у оквиру акцијских понуда или на она која имају трајно снижене цене, нити се на ове цене додатно зарачунава попуст од 25 одсто намењен члановима Гласниковог Клуба читалаца. Попуст од 15 одсто за куповине на Гласниковим сајтовима се не зарачунава ни кад је реч о ценама уџбеника за основну школу акредитованих издавача који се такође могу купити на Гласниковом званичном сајту.

У оквиру наше ЛЕТЊЕ АКЦИЈЕ, у периоду од 20. јуна до 18. јула 2022., можете купити бројна Гласникова издања уз попусте и до 50%. Више информација о попусту на одабрана Гласникова издања можете пронаћи ОВДЕ.

У понуди су, по трајно сниженим ценама и јавнотужилачки роковник, као и судско-адвокатски роковници за 2022, које можете пронаћи ОВДЕ.

Од марта 2017. Гласник организује ВЕЛИКУ АКЦИЈУ у оквиру које можете да купите бројна вредна Гласникова издања по изузетно повољним ценама – уз попуст и до 90 одсто! Акција траје до истека залиха тих издања, а списак који обухвата један део издања које се продају уз попусте и до 90% можете погледати ОВДЕ.

Од 17. маја 2021. Гласник организује специјалну акцијску продају књига, које ће по посебно повољним ценама, уз попусте 30‒80%, моћи да се купе само на Гласниковим веб-сајтовима и у Гласниковој outlet књижари у Цара Душана 7 (Београд). Више детаља о томе можете пронаћи ОВДЕ.

Од 1. октобра 2020. па до истека залиха ових издања, сви заинтересовани купци могу по посебно повољним ценама да купе издања некадашњег Југословенског прегледа, која су својевремено постала део Гласникове издавачке понуде. Више детаља о овој понуди можете пронаћи ОВДЕ.

У току је и даље и специјална акција „Најлепши поклони по најповољнијим ценама!“ У понуди се налазе комплети вредних издања, a понуда траје до истека њихових залиха. Понуду можете погледати ОВДЕ.

Током јуна 2022. уз попуст од 30 одсто можете купити и књигу ЂАВОЉЕ ЈАЈЕ, Небојше Јеврића  Гласникову књигу месеца.

Наведене акцијске понуде обухватају куповину у Гласниковим књижарама, укључујући и е-књижаре (www.slglasnik.com и www.klubglasnik.net). У списковима који садрже књиге које можете купити у оквиру акција, наведене су редовне (прецртане) и акцијске, малопродајне цене књига (с урачунатим ПДВ-ом). Акцијска понуда подразумева продају по наведеним, сниженим ценама, на које НИЈЕ МОГУЋЕ додатно зарачунавање попуста од 25 одсто намењеног члановима Гласниковог Клуба читалаца, нити попуст од 15 одсто за куповине на Гласниковим порталима.

# ВАЖНЕ НАПОМЕНЕ

Уважавајући приврженост читалаца и актуелне, ванредне околности, свим купцима књига Службеног гласника на нашим веб-сајтовима (www.slglasnik.com и www.klubglasnik.com), чија укупна вредност куповине/поруџбине износи више од 1.500, 00 РСД, неће бити наплаћивани трошкови поштарине. Тачније, ако корпа купца има вредност већу од 1.500,00 РСД, трошкови испоруке неће бити зарачунати у овом периоду.

Уз наведено, код зарачунавања поштарине се примењују и следећа правила:

- до 10 књига = износ поштарине је 100,00 динара по примерку, aко корпа купца има укупну вредност мању од 1.500,00 динара,

- више од 10 књига = бесплатна je поштарина.

За књиге које су на акцији НЕ ВАЖИ:

-  Правило да је бесплатан превоз књига до кућне адресе, у Београду и ван Београда, за више пакета купљених у малопродаји или велепродаји.
-  Правило да је бесплатна достава за вирманску куповину у велепродаји.

Рок испоруке је осам дана.Унапред Вам захваљујемо на разумевању.