Од 15. марта 2017. Гласник организује НАЈВЕЋУ ГЛАСНИКОВУ ПРОЛЕЋНУ АКЦИЈУ ИКАД, у оквиру које можете да купите велики број вредних Гласникових издања по изузетно повољним ценама – уз попуст и до 90 одсто! Акција траје до истека залиха издања која ће се продавати, а више детаља о понуди можете погледати ОВДЕ.

У периоду од 3. априла до 3. маја 2017. Гласник и Дата статус организују акцију „Буди профи“ у оквиру које такође можете да купите одређена, вредна Гласникова издања по изузетно повољним ценама!

Осим ових књига, током априла 2017. уз попуст од 30 одсто можете купити и СРПСКИ НАРОДНИ КАЛЕНДАР за годину 2017/7525. Драгомира АнтонићаГласникову књигу месеца!

Од маја 2016. на Гласниковим порталима www.slglasnik.com и www.klubglasnik.net можете куповати и сва остала Гласникова издања уз попуст од 15 одсто! Овај попуст се не односи на издања која се продају у оквиру акцијских понуда или на она која имају трајно снижене цене, нити се на ове цене додатно зарачунава попуст од 25 одсто намењен члановима Гласниковог Клуба читалаца. Попуст од 15 одсто за куповине на Гласниковим порталима се не зарачунава ни кад је реч о ценама уџбеника за основну школу акредитованих издавача који се могу купити и на Гласниковом званичном сајту.

Наведене акцијске понуде обухватају куповину у Гласниковим књижарама, укључујући и е-књижаре (www.slglasnik.com и www.klubglasnik.net). У списковима који садрже књиге које можете купити у оквиру акција, наведене су редовне (прецртане) и акцијске, малопродајне цене књига (с урачунатим ПДВ-ом). Акцијска понуда подразумева продају по наведеним, сниженим ценама, на које НИЈЕ МОГУЋЕ додатно зарачунавање попуста од 25 одсто намењеног члановима Гласниковог Клуба читалаца, нити попуст од 15 одсто за куповине на Гласниковим порталима.

Правило о зарачунавању поштарине и услову за бесплатну испоруку књига такође се не примењује код куповине књига које се могу купити у оквиру акцијских понуда и снижења. Тачније, за књиге које су на акцији НЕ ВАЖИ:

-   Правило да је за куповину више од 10 примерака, преко портала ЈП Службени гласник, достава бесплатна.
-   Правило да је бесплатан превоз књига до кућне адресе, у Београду и ван Београда, за више пакета купљених у малопродаји или велепродаји.
-   Правило да је бесплатна достава за вирманску куповину у велепродаји.